TurisMALL
powered by

Wiener Festwochen

Eveniment Turistic
Perioada: 01/05/2024 - 30/06/2024
Locatia: Austria / Viena
Festivalul Wiener Festwochen se desfasoara anual intre mai si iunie, în capitala Austriei.

In aceasta perioada sunt puse in scena piese de teatru si spectacole de dans in locatii precum Museumquartier, Ronacher si Theater an der Wien.

Evenimentul, inaugurat initial in anul 1951, este socotit in prezent un reper inconfundabil pentru viata culturala si artistica a Vienei.
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fete de Saint Nicolas - Bruxelles
Fete de Saint Nicolas sau Sarbatoarea Sfantului Nicolae este un eveniment asteptat cu entuziasm de c..
Malta  |  Germania  |  Austria  |  Cehia  |  Belgia  |  Franta  | 
Stiai ca?
Desi toti elevii au invatat la scoala poezia lui Mihai Eminescu "Calin (file din poveste)", putina lume stie ca celebrele sintagme „codrii de arama”, respectiv „padurea de argint” su... Cel mai in varsta elefant in captivitate a avut 86 de ani....
Dictionar turistic
All inclusive (AI) - Pachet turistic oferit de hoteluri (in special cele din Turcia) care include toate cele 3 mese ale zilei, gustari si bauturi. Mesele sunt servite pe principiul bufetului suedez, in felul acesta turistii putand sa isi umple farfuria de cate ori doresc. Bauturile oferite de hotelieri sunt: apa plata si minerala, ceai, cafea, suc de fructe natural, sucuri cu acid, apa tonica, cappuccino, espresso, ciocolata calda, ceai, bere, vin local, bauturi alcoolice locale, gin, vodka, coniac, lichior; In pachetele All Inclusive intra si urmatoarele servicii: Internet, sala de fitness, aerobic, sauna, biliard, cinema, volei, baschet, mini fotbal, minigolf, teren de tenis, umbrele, sezlonguri, prosoape de plaja, jocuri de societate, canoe, animatie, mini club, seif. In general nu sunt incluse: bauturi importate, doctor, spalatorie, restaurant a la Carte, masaj, minibar, toate sporturile cu combustibil, scufundari, coafor, solar, jaccuzzi.
7 recomandari